Site web

Realizeaza un site sau pune pe cineva sa-l faca

Conditii de cazare

Reinvesteste o parte din banii obtinuti pentru a imbunatatii conditiile de cazare

Vacante tematice

Ofera excursii tematice pentru licee, scoli… cu cazare in pensiune

Carti de vizita si brosuri

Realizeaza o brosura cu pensiunea; astfel vizitatorii pot arata rudelor si prietenilor unde au fost.

Mai mult

Ofera mai mult decat cazare (harta zona, excursii, unelte de pescuit pentru impatimiti, ATV-uri…)

O gazda perfecta

Fii o gazda buna, nu uita ca prima impresie conteaza! Ai grija de curatenie, politete, calitate servicii…

Social Media

Social Media in special Facebook si Google + sunt retelele sociale cu cel mai mare impact. O frecventa a postarilor va poate aduce succesul dorit.

Piata in care iti desfasori activitatea este caracterizata de o concurenta atat de acerba… atat de nemiloasa… atat de cruda… incat este absolut necesar sa faci ceva pentru a te diferentia de competitie.

Selecteaza-ti Clientii

Nu poti oferii servicii de gazduire pentru toate categoriile sociale! Pare socant, dar e adevarat! Nu poti promova serviciile tale catre toata lumea, chiar daca crezi ca toata lumea are nevoie de ele.

Concentrandu-te asupra uneia sau mai multor nise de clienti, vei stabili legaturi cu acesti oameni la un nivel mult mai bun.

Deoarece te adresezi unei game mai restranse de clienti, fondurile pentru publicitate vor fi mult mai mici.

o oferta de cazare slab redactata si trimisa catre publicul tinta va avea un succes mai mare decat un e-mail profesional trimis la audienta gresita

Pastreaza legatura cu clientii

Pastreaza legatura cu clientii pensiunii prin e-mailuri si chiar scrisori clasice. Odata ce ai o baza de date cu datele clientului nimic nu te retine sa-i trimiti o felicitare de ziua lui (data de nastere apare in CNP-ul din buletin)

Marturiile Clientilor

Ceea ce spuneti voi despre pensiune si zona este privit cu circumspectie de cele mai multe ori… Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti „marturiile clientilor” in site.

fiecare marturie trebuie sa contina numele complet si adresa (partiala) a clientului

columbo

Tariful si Valoarea

Ceea ce cumpara oamenii se bazeaza pe valoare! Pretul si valoarea sunt doua lucruri diferite.

Daca ai preturi prea mici, potentialii turisti se vor gandi ca nu poti fi prea bun. Pe de alta parte, daca practici tarife scumpe, ai face bine sa te asiguri ca dai clientilor tai servicii exceptionale.

Daca un client iti spune ca tariful practicat este prea mare, ceea ce vrea sa zica, de fapt, este ca…  „Serviciile tale nu merita pretul pe care il practici. Nu primesc, la schimb, valoare pentru banii cheltuiti!”

Exemplu: La un restaurant cu preturi foarte mici vei incepe sa ai unele indoieli asupra calitatii mancarii si a serviciilor – chiar inainte de a intra…

De la an la an, pretentiile clientilor cresc, si este foarte greu sa atragi clienti noi la pensiune.

Prin pachetele noastre de promovare intentionam sa ajutam pensiunile sa isi creeze o imagine profesionala si implicit sa atraga cat mai multi turisti.

promovare pensiune

Beneficiati de consultanta pentru o promovare eficienta.

Chestionar de intrebari utile in stabilirea pachetelor de cazare

 1. Care este profilul turistului ideal pentru zona ta? Acest profil depinde foarte mult de facilitatile zonei (obiective turistice, metode de recreere, locuri de distractie, monumente, manastiri..). Exemplu: in Statiunea Mamaia majoritatea turistilor sunt tineri dornici de distractie pana tarziu in noapte…
 2. Cu ce te diferentiezi de concurenta? Farmecul fiecarei zone turistice este unic, important este sa sti sa-l promovezi corect.
 3. Ce pachete turistice suplimentare poti oferii? O noapte la sezatoare, un spectacol popular, o plimbare cu sania trasa de cai – chiar daca par evenimente banale, pentru un „orasean” sunt totdeauna „momente magice”.

Asigura-te ca iti tratezi fiecare client in cel mai bun mod posibil. Asigura-te ca le arati toata grija, respectul si atentia de care esti in stare. Depaseste limitele. Fa sa le fie aproape imposibil turistilor fie si sa se gandeasca sa mearga in alta parte decat la tine, indiferent de pret, de zona, de confort sau din orice alt motiv.

Asigura-te ca devii nu numai locul preferat de vacanta, ci chiar singurul loc de cazare pe care clientii sa-l ia in considerare.

promovare pensiune online

Promovare Pensiune

pachet promovare MAX
 • web site personalizat
 • promovare pe Facebook
 • realizarea unei pagini Facebook profesionale
 • promovarea pensiunii in 30 de portaluri turistice
 • promovare in TopCazare.com
 • sub-director de prezentare in TopCazare.com

Promovare Pensiune

pachet promovare Gold
 • web site personalizat
 • promovare pe Facebook
 • promovarea pensiunii in 5 portaluri turistice
 • promovare in TopCazare.com
 • sub-director de prezentare in TopCazare.com

Promovare Pensiune

pachet promovare Silver
 • sub-director de prezentare in TopCazare.com
 • promovare pe Facebook
 • promovarea pensiunii in 5 portaluri turistice
 • promovare in TopCazare.com