In Brasov este destul de greu sa gasesti un loc de cazare decent, un loc de cazare unde sa nu te simti furat atunci cand platesti o suma consistenta de bani si primesti in schimb servicii de proasta calitate, tocmai de aceea m-am gandit sa fac un scurt top al locurilor de cazare ce merita atentia turistilor ce ajung in Brasov, fie ca vorbim de sezonul de iarna, fie ca vorbim de vara.

Ai putea spune ca un oras ca Brasov ar trebui sa fie plin de hoteluri si pensiuni cu preturi corecte in raport cu serviciile oferite, ai putea spune ca e destul de usor sa gasesti un hotel ieftin Brasov, o pensiune cu servicii ireprosabile s.a.m.d., insa lucrurile nu stau tocmai asa pentru ca traim intr-o tara clientul de multe ori este pus pe locul 2, iar beneficiul financiar primeaza. Am sa va prezint mai jos 3 locuri de cazare din Brasov despre care va pot spune ca au un rasport calitate/pret excelent.

Hotel Casa Muresan ***

Hotelul Casa Muresan se afla pe primul loc in topul nostru datorita asezarii pe care o are si datorita serviciilor de care dispune fiind numai un hotel de trei stele. Acesta a fost construit chiar in centrul orasului, la doar cinci minute de mers pe jos de la gara. Nu este un hotel de lux, nu este un hotel unde fineturile sa fie la oridnea zilei, insa este un hotel corect cu clientii sai pentru ca aici nu vei plati niciodata mai mult decat serviciile cerute. Un hotel precum Casa Muresan poate fi gasit 1 la 1.000 si nu spun acest lucru numai datorita serviciilor oferite ci si a ambiantei placuta ce se regaseste in camerele acestui hotel.

Acest superb hotel detine in total in jur de 39 de camere dotate cu baie proprie cu cabina de dus, mini bar, internet si cablu tv, balcon si seif pentru obiectele de valoare. Hotelul Casa Muresan daruieste fiecarui client al sau o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

Pensiunea Ela ***

Pensiunea Ela se gaseste la doar 2 kilometri de orasul Brasov si ofera in jur de 20 de locuri de cazare foarte confortabile si relaxante distribuite in 10 camere duble twin sau matrimoniale. Fiecare camera in parte dipune de o baie proprie, internet wireless gratuit, televizor cu antena satelit si un minibar pentru bauturi.

Daca ma intrebati pe mine despre ce aleg dintre cazare la pensiuni sau hoteluri va spun sincer ca aleg pensiunile in majoritatea cazurilor (excludem vizitele in interes de serviciu). Cazarea la o pensiune imi pare mai naturala datorita faptului ca ma simt ca acasa, nu neaparat ca la mine acasa ci ca la cineva acasa, ca un oaspete primit cu caldura.

Pensiunea Ela detine si o mica gradina de vara si o piscina care functioneaza numai pe timp de vara. Este locul de cazare ideal pentru mini vacantele petrecute cu familia la aer liber. Pe langa asta aici se poate servi si micul dejun, in salonul de 40 de locuri de la parter.

Hotel Coroana Brasovului ***

Pentru ca se afla la doar 10 minute de mers pe jos de cea mai placuta atractie turistica din zona si anume Piata Sfatului, Hotelul Coroana Brasovului este foarte cautat de turisti straini, din afara tarii. Datorita arhitecturii pe care o detine, hotelul este o combinatie intre istorie şi eleganta dotarilor unui hotel foarte modern de 3 stele.

Intregul hotel a fost construit cu aproximativ 42 de camere in care se pot strange 80 de turisti. Fiecare camera in parte este dotata cu o baie proprie, incalzire, seif, sistem de acces pe baza cartelei electonice, televizor, internet si un mini bar. Este locul ideal de cazare pentru acele persoane care iubesc istoria si cladirile mai vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here